ERZURUM / AZİZİYE - Söğütlü Ortaokulu

Söğütlü Ortaokulu

Adres
SÖĞÜTLÜ MAH. SÖĞÜTLÜ KÜME EVLERİ SÖĞÜTLÜ ORTA OKULU BLOK NO: 31/1 AZİZİYE / ERZURUM
Vizyon
Çağdaş bir kurum olarak; Atatürk İlke ve İnkılaplarını tanıyan, vatanına, diline ve bayrağına sahip çıkabilen; kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentez yapabilen; bireysel özellikleri, ilgi ve yeteneklerine uygun okul seçimi yapabilen, eğitimin yanı sıra sosyal gelişim ve faaliyetlere de önem verilebilen; yerel değerlerini kaybetmeden küreselleşmiş dünyada var olmayı başarabilen öğrenciler yetiştirerek, Türk Milli Eğitimi’ne hizmet vermek istiyoruz.
Misyon
Öğrencilerimizin gündelik yaşantılarında gerekli olan bilgi, beceri ve davranışları kazanmalarına, yeteneklerini ortaya çıkarmalarına, ileride yapmak istedikleri meslek alanlarına yönelmelerine yardımcı olmak; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, bayrağını ve vatanını seven, bireylerle etkili iletişim kurabilen, toplumsal sorumluluk bilinci gelişmiş, çağdaş ve çağın gereği teknolojiyi doğru kullanabilen, manevi, milli, ahlaki ve kültürel yönden gelişmiş insanlar yetiştirmek için varız.
Başarılar
2016-2017 eğitim öğretim yılında TEOG sınavlarında okulumuz Aziziye ilçesinde puan ortalaması olarak birinci olmuştur.İkinci teog sınavında öğrencimiz Eren AYDIN tüm soruları doğru cevaplayarak Necmettin Erbakan Fen Lisesine yerleşmiştir.Ayrıca ilimizin önde gelen liselerinden Yakutiye Anadolu Lisesine iki ve Nevzat Karabağ Anadolu Lisesine iki olmak üzere toplam dört öğrencimiz yerleşmiştir.
Öğretim Şekli :Normal eğitim
Erzurum Büyükşehir Belediye otobüsleriyle il merkezine ulaşılabilir.
Servis yoktur
Okulumuz Erzurum Aziziye ilçesine bağlı Söğütlü Mahallesinde bulunmaktadır.
İL MERKEZİNE 20 KM,İLÇEYE 7 KM DİR
Kontenjan Bilgileri
Okulumuzda iki idareci,6 öğretmen,bir yardımcı personel,30 öğrenci bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzun Halk Oyunları ekibi ve masa tenisi takımı vardır.Özellikle Halk oyunları ekibimiz il bazında ve ülke bazında yapılan yarışmalarda okulumuzu temsil etmektedir.Halk Oyunları ekibimizin il birinciliği ve grup yarışmalarında ikincilik dereceleri vardır.